Date conform paragrafului 5 TMG:
proxima idea KG
Nebelhornstraße 3
87448 Waltenhofen
Germany

Reprezentat prin:
Daniel Michel

Contact:
Telefon: +49 8303 23741-0
Telefax: +49 830 329989-9
E-Mmail: hello@proxima-idea.com

Înregistrat la Registrul Comerțului:
Înmatriculat la Registrul Comerțului
Instanța de Registru: Tribunalul Districtual Kempten
Număr de înmatriculare: HRA 10402

TVA:
Număr de identificare TVA, conform paragrafului 27 din legea fiscală: DE316 128 958

Litigii:

Comisia Europeană a pus la dispoziție o platformă online pentru soluționarea litigiilor:
https://ec.europa.eu/consumers/odr
Adresa noastră de e-mail o găsiți mai sus în impressum.
Noi nu suntem pregăți sau obligați să participăm în timpul proceselor de soluționare a litigiilor la Consiliul arbitrajului de consum.

Răspunderea privind conținutul
Ca furnizori de servicii, suntem răspunzători conform legislației în vigoare pentru conținutul acestor pagini, în baza paragrafului 7, alin.1 TMG. Conform paragrafelor 8 – 10 TMG nu suntem obligați să monitorizăm informații străine transmise sau stocate, sau să cercetăm împrejurările unor activități ilegale. Obligația de îndepărtare sau blocare a folosinței informațiilor rămâne prin prezenta neatinsă, conform legislației în vigoare. O obligație privind cele amintite este posibilă din momentul aflării unui caz concret de încălcare a legii.  În cazul în care vom descoperi un caz adecvat de încălcare a legii, vom îndepărta imediat aceste conținuturi.

Răspunderea privind linkurile
Oferta noastră conține linkuri din site-uri externe ale terțelor părți, asupra conținutului cărora nu avem nici o influență. De aceea pentru conținutul acestora nu ne putem asuma garanție. Pentru conținutul site-lor atașate sunt responsabili furnizorii sau operatorii respectivi. Linkurile atașate sunt controlate de eventuale încălcări ale legii, în momentul atașării lor. Conținuturile ilegale nu pot fi recunoscute în momentul atașării. Controlul permanent al site-urilor atașate fără un indiciu de încălcare a legii, nu este rezonabil. În cazul în care vom descoperi un caz adecvat de încălcare a legii, vom îndepărta imediat aceste linkuri.

Drepturile de autor
Conținuturile prezentate de deținătorii site-ului, respectiv lucrul pe site se conformează cu drepturile de autor germane. Multiplicarea, editarea, distribuirea și comercializarea de oricefel, în afara limitelor dreptului de autor, se face numai cu acordul scris al autorilor, respectiv creatorilor. Descărcarea și multiplicarea acestor site-uri sunt permise numai pentru folosința în scop personal, nu și comercial. Dacă conținutul acestor site-uri nu a fost creat de operator, se vor avea în vedere drepturile de autor ale terților. Orice conținut al terțelor persoane se va specifica în mod corespunzător. În cazul în care totuși ați observat o încălcare a drepturilor de autor, Vă rugăm să ne indicați acest lucru. În cazul în care vom descoperi un caz adecvat de încălcare a drepturilor de autor, vom îndepărta imediat aceste conținuturi.